Risotto integral de espárragos y puerros
TM6 TM5 TM31

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 (172 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
  • 1000 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz integral
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
  • 30 g de queso parmesano rallado

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1504 kJ / 359 kcal
Eiwitten
9.2 g
Koolhydraten
45.4 g
Vetten
15.7 g
Vezels
3.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten