Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 184 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
  • 1000 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz integral
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
  • 30 g de queso parmesano rallado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1504 kJ / 359 kcal
Vetten 15.7 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 45.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...