Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 60 g sementes de linhaça
- 80 g pão de véspera
- 10 g salsa
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola roxa
- 680 g beringela cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 80 g flocos de aveia
Molho
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 500 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de orégãos
- 100 g água
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolonhesa de lentilhas
50 min
Croquetes de espinafres
1 Std.
Hambúrgueres vegetarianos
50 min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min
Caril de couve-flor
35 Min
Hambúrgueres de tremoço
1 Std. 10 Min
Croquetes de curgete com molho picante
55 min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40 Min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Bolonhesa vegan
40 Min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 Min