Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 60 g sementes de linhaça
- 80 g pão de véspera
- 10 g salsa
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola roxa
- 680 g beringela cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 80 g flocos de aveia
Molho
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 500 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de orégãos
- 100 g água
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Bolonhesa de lentilhas
35min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Caril de lentilhas
1 godz. 30 min
Hambúrgueres vegetarianos
50 min
Hambúrgueres de noz e feijão
1 godz. 45 min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min
Hambúrgueres de grão e batata-doce com molho de manga
30min
Bolonhesa vegan
40min
Falafel com húmus de beterraba
20min