Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 40 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 135 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 260 g tomate em pedaços
- 250 g feijão encarnado cozido escorrido
- 850 g água
- 65 g curgete cortada em cubos
- 100 g batata cortada em cubos
- 65 g acelga cortada em juliana
- 65 g massa tipo cotovelinhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa do campo
40min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 Min
Sopa de amêndoa
45 Min
Sopa de favas mexicana
50 Min
Sopa de tomate com feijão
40min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1 Std.
Sopa de tomate e lentilhas
35 Min
Sopa de couve-flor e alho assados
1 Std. 10 Min