Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g chalota
- 15 g cebolinho picado
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de atum
1 godz. 15 min
Quiche de curgete e atum
1 godz. 10 min
Espargos com presunto
45 min
Soufflé de queijo
50 min
Tarte de couve-flor e queijo
50 min
Soufflé de cenoura e salsa
1 godz. 20 min
Soufflé de espinafres e espargos
1 godz. 30 min
Tarte de espargos
1 godz.
Canelones de beringela
1 godz. 5 min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min
Soufflé de brócolos e milho
1 godz.
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 godz.