Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 40 g miolo de noz
- 80 g bolachas cream crackers partidas ao meio
- 50 g manteiga
Recheio
- 3 dentes de alho
- 25 g azeite
- 2 ramos de tomilho, só as folhas
- 30 g tomate seco cortado em tiras
- 400 g batata-doce cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 200 g água
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 300 g curgete cortada em tiras
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1278.7 kJ / 305.6 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 251.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2h 20 min
Strogonoff de legumes
30min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 Std.
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Assado de lentilhas
2h 25min
Rolo vegetariano
1h 50min
Assado de cenoura com amendoim
55 min