Compatibele versies
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crosta
- 15 g coco ralado
- ½ c. chá de pimenta rosa
- 1 lima (raspa e sumo)
- 5 g mostarda
- 1 c. chá de caril em pó
Puré e bacalhau
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 280 g brócolos, só os raminhos
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
-
10
g pasta de caril verde ou outra a gosto
of 1 c. chá de caril em pó - 100 g natas
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Filetes de linguado enrolados
45 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Salmão à florentina
45 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1h
Crepes de pescada
1h 15min
Polvo com molho de ervas
1h
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Caril de pescada
25min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Lombos de pescada com molho Mournay
55min