Compatibele versies
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crosta
- 15 g coco ralado
- ½ c. chá de pimenta rosa
- 1 lima (raspa e sumo)
- 5 g mostarda
- 1 c. chá de caril em pó
Puré e bacalhau
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 280 g brócolos, só os raminhos
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
-
10
g pasta de caril verde ou outra a gosto
of 1 c. chá de caril em pó - 100 g natas
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Lulas com molho aurora
45min
Bacalhau com espargos e camarão
1h
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2h 30min
Lulas com cuscuz e espinafres
50min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1h
Salmão à florentina
45min
Salada de carnes frias com molho de tomate fresco
4 godz. 10 min
Polvo com molho de ervas
1h