Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 200 g broa de milho partida em pedaços
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 50 g azeite
Recheio
- 100 g cebola
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 1 folha de louro
- 100 g pimento verde cortado em cubos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 20 g vinho branco
- 4 postas de bacalhau demolhado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau com grão e broa
45 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30min
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40min
Queijo camembert com cobertura de frutos secos
15min
Salmão à florentina
45 Min
Curgete recheada com caril de carne picada
1 Std. 5 Min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Bacalhau com espargos e camarão
1h
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min