Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cuscuz
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 60 g azeite
- 4 dente de alho
- 100 g espinafres picados descongelados
- 450 g água
- 1 c. chá de sal
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 500 g lulas cortadas em tiras
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 20 g mel
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 100 g queijo feta esfarelado
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lulas no forno
1 Std. 10 Min
Caril do mar
45min
Espinafres e cogumelos com ovos escalfados
25 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 Min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 Min
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Salada de arroz e salmão fumado com molho de abacate
30 Min
Lulas com molho aurora
45min
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30 Min