Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cuscuz
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 60 g azeite
- 4 dente de alho
- 100 g espinafres picados descongelados
- 450 g água
- 1 c. chá de sal
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 500 g lulas cortadas em tiras
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 20 g mel
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 100 g queijo feta esfarelado
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 Min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 dk
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 dk
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Caril de lulas com arroz a vapor
1sa
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1sa
Bacalhau grelhado com cuscuz e salada de abacate
45 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Caril de pescada
25 Min
Fricassé de lulas
40 dk