Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 57.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo para dos
45min
Salmorejo
10 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min.
Pestiños borrachuelos
50 min.
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min.
Pestiños andaluces
1hod.
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min