Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 57.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Salmorejo
10 min
Salmorejo para dos
45min
Bacalao dorado
25 min
Mero en amarillo
45min
Pestiños andaluces
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Tocino de cielo
4h 30 min
Flan de turrón
3h 40min