Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
of 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 514 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 1.04 g
- Koolhydraten
- 13.69 g
- Vetten
- 7.12 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Cortadillos de cidra
1 Std.
Gazpachuelo
35 Min
Porra antequerana
1h 10min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 godz. 30 min
Poleá
15min
Tocino de cielo
4h 30 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Flan de turrón
3h 40min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Roscos de vino
45 Min