Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1869 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Mero en amarillo
45min
Pestiños andaluces
1 godz.
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Poleá
15 Min