Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1869 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1h
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Roscos chiclaneros
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Porra antequerana
1h 10 min
Tarta de galletas
1 Std. 15 Min
Mero en amarillo
45min
Salmorejo para dos
45min