Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1869 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Cazón en amarillo
45 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Croquetas de gambas
9h 10min
Pestiños andaluces
1h
Salmorejo
10min