Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2486 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 231.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Patatas guisadas con gambones
1h
Patatas a la riojana
40 min
Sopa de ajo
40 min
Patatas con chirlas
30 min
Fabes con almejas
30 min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Tigres
1h
Marmitako
40 min
Arroz con gulas y gambones
35min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min