Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de panceta ahumada
- 250 g de morcillo de ternera
- 50 g de cecina
- 2000 g de agua
- 80 g de tocino entreverado curado
- 80 g de oreja de cerdo fresca
-
½
manita de cerdo
of 100 g de careta de cerdo - 100 g de lacón (previamente desalado)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- ½ cucharadita de sal (y algo más para el repollo)
- 250 g de gallina
- 300 g de patatas en trozos
- 1 - 2 chorizos semicurados (aprox. 150 g)
- 400 g de repollo liso verde en 4-5 trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 - 70 g de fideos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4029 kJ / 963 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 57.5 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1742.3 mg
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 godz. 55 min
Cocido madrileño
2h 15min
Sopa marinera
55min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8h 45min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 Min
Cocido montañés
14h 20min
Cocido madrileño para dos
2 Std.