Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de panceta ahumada
- 250 g de morcillo de ternera
- 50 g de cecina
- 2000 g de agua
- 80 g de tocino entreverado curado
- 80 g de oreja de cerdo fresca
-
½
manita de cerdo
of 100 g de careta de cerdo - 100 g de lacón (previamente desalado)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- ½ cucharadita de sal (y algo más para el repollo)
- 250 g de gallina
- 300 g de patatas en trozos
- 1 - 2 chorizos semicurados (aprox. 150 g)
- 400 g de repollo liso verde en 4-5 trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 - 70 g de fideos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4029 kJ / 963 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 57.5 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1742.3 mg
Alternatieve recepten
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Cocido madrileño
2h
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3u.
Cocido madrileño para dos
2h
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Torrijas al vapor
1h 20min