Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de cebolla en cuartos
- 120 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de vino blanco D.O. Ribeiro
- 1 pellizco de sal
- 100 g de jamón serrano en dados pequeños
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 8 vieira limpias
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 906.6 kJ / 216.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Orejas de carnaval
30 Min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Caldo gallego exprés
30 Min
Arroz con pimientos y chipirones
35 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1hod. 50min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Filloas
1 Std.