Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Eiwitten
- 104.35 g
- Koolhydraten
- 14.51 g
- Vetten
- 421.05 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 godz.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Acarayés de camarones con mojo y vinagreta de tomates verdes
12h 45min
Serradura (Badajoz)
12h 15 min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Carcamusas de Toledo
45 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min