Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Eiwitten
- 104.35 g
- Koolhydraten
- 14.51 g
- Vetten
- 421.05 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Pestiños andaluces
1hod.
Poleá
15 min
Leche frita
2 Std. 45 Min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Arroz con leche
1hod. 30min
Tocino de cielo
4h 30min
Mero en amarillo
45 min
Serradura (Badajoz)
12 Std. 15 Min
Natillas
40 Min