Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Eiwitten
- 104.35 g
- Koolhydraten
- 14.51 g
- Vetten
- 421.05 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guarrito extremeño
50 min
Alioli
10min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96u. 20min
Pestiños andaluces
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Riñones al jerez
1h
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Tocino de cielo
4h 30min
Poleá
15 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 min