Cachuela extremeña

Cachuela extremeña

4.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 20min
1000 g

Ingrediënten

  • 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 4 dientes de ajo
  • 2 - 3 clavos enteros
  • ½ cucharadita de comino en grano
  • 2 hojas de laurel secas
  • 400 g de manteca de cerdo ibérica
  • 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
  • 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1000 g

Natrium 5095.8 mg
Eiwitten 109.1 g
Calorieën 18097 kJ / 4325 kcal
Vetten 419.9 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 163.1 g
Koolhydraten 22.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...