Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (optioneel)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Croquetas de pollo asado con curry
8h 45min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Canelones
13u. 30min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Croquetas de pollo y jamón
6u. 40min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de bacalao con pasas
8h 45min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Calamares rellenos
2h
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min