Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (optioneel)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1h
Croquetas de pollo y jamón
6hod. 40min
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Suspiros de bacalao
30min
Calamares rellenos
2h
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Canelones
13h 30min
Alioli
10min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min