Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 23.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de couve-flor e manjericão
45 Min
Creme de couve-flor
45 Min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Creme de espargos com parmesão
30 min.
Gaspacho de beterraba
50 min
Creme de feijão branco e cogumelos
1 Std. 15 Min
Creme de aipo e maçã
30 min.
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1 Std.
Vichyssoise
40 Min