Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 23.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas da avó Adília
35min
Sopa de tomate
30 Min
Sopa fria de pêssego e cenoura
1小时 45 分钟
Sopa fria de milho e espargos laminados
35min
Sopa Pho
50 Min
Bisque de marisco
45 min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de curgete e caju
8 Std. 20 Min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5 min.
Vichyssoise
40 Min