Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 23.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas da avó Adília
35 min
Creme de feijão branco e cogumelos
1h 15 min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 Std. 5 Min
Gaspacho
10 Min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Sopa fria de pepino
4 Std.
Sopa fria de tomate e pêssego
40 Min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Gaspacho
30min
Sopa de cebola gratinada
35 min
Creme de ervilhas e hortelã
35 min
Creme de espargos com parmesão
30min