Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de courge butternut, pelée et coupée en gros cubes
- 500 g d'eau
- 4 capsules de cardamome
- du sel, et 1 pincée pour la chantilly
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1072 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de butternut, bacon et comté
35 min
Soupe à la courge et au lait de coco
55 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 Min
Velouté de carottes à la coriandre
35 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Soupe à la courge et au lait de coco
35 min