Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Coq au vin
3 Std.
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Steirisches Krenfleisch
2u. 45min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Pappardelle al Ragù
4h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min