Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Ossobuco sous-vide
13h
Coq au vin
3 Std.
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Pappardelle al Ragù
4 godz.
Boef Stroganoff
50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min