Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Langosta thermidor
50 Min
Jamón fresco asado con salsa agridulce
1 Std. 20 Min
Tartar de buey
10 min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Tiradito de lubina
15 min
Conejo al cava
1hod.
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1 Std. 10 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Solomillo Wellington
2hod.