Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas (700 g aprox.) cortadas en dados de 2 cm
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para saltear las berenjenas)
- 2 dientes de ajo pelados y retirado el germen interno
-
800
g de tomates pera maduros (pelados, en cuartos y sin semillas)
of 500 g de tomate troceado en conserva (en cuartos y sin semillas) - 1 pellizco de azúcar
- 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) limpias, secas y troceadas con la mano
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1500 g de agua
- 300 g de pasta corta seca
- 100 g de queso ricota salado desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1478 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1h 30min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Penne all'arrabbiata
20min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 min
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30 min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Espaguetis al pesto con aroma de cítricos
35 min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Tallarines con calabaza
1h 10 min
Penne alla puttanesca
20min