Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 287.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Alcachofas a la romana
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Calabacín confitado
40min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas al limón
40min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Acelgas con tomate
30min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1 godz.
Berenjenas con salsa de miso
50min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min