Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de setas portobello frescas
- 200 g de setas de cardo frescas
- 2 chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de setas senderuela secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 20 g de setas colmenillas secas (hidratadas en agua templada aprox. 30 min)
- 25 g de vino oloroso dulce
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 287.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Revuelto de setas para dos
10min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Revuelto de ajetes
10min
Espaguetis de calabacín picantes
30 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Alcachofas al limón
40min
Habas tiernas rehogadas
30 Min