Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1257 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bonito a la riojana
50min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Bacalao fresco con ajada
30min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 Std. 30 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Dorada a la veneciana
55 min
Filetes de trucha en papillote
30min
Corvina con ratatouille
45min