Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1257 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako para dos
30 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bonito a la riojana
50 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min