Compatibele versies
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 2 dientes de ajo
- 10 g de vino de Oporto
- 50 g de miel
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Cordero y salsa de oporto y castañas
- 1000 - 1200 g de costillar de cordero lechal entero
- 4 ramitas de romero fresco
- 100 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino de Oporto
- 50 g de castañas secas peladas (puestas a remojo durante mínimo 24 h)
- 150 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2070 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 34.75 g
- Koolhydraten
- 16.62 g
- Vetten
- 31.73 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25 min
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.
Codornices al limón
45min
Pato relleno a la navarra
3 Std. 15 Min
Dorada con salsa Bercy
35min
Ossobuco a la milanesa
1h 10 min
Bisque de bogavante
50min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Bloody Margarita
15 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Codornices en pétalos de rosa (Como agua para chocolate)
1h 30min
Clamachela (clara estilo mexicano)
10min