Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de semillas de comino
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
- 1 anís estrellado
- 10 - 15 g de lemon grass fresco cortado en trozos (de 1 cm)
- 30 g de chalotas
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- ½ - 1 chile rojo fresco
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ cucharadita de canela molida
- 50 g de pulpa de tamarindo
- 30 g de azúcar moreno
- 1 cucharada de coco rallado (10 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 60 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 30 muslitos de codorniz (450 g) sin el hueso fémur
- 5 ramitas de cilantro fresco picadas
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 150 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 3.04 g
- Koolhydraten
- 1.14 g
- Vetten
- 2.13 g
- Vezels
- 0.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceite de albahaca
20min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35min
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
1h 15min
Cava (Gazpacho de manzana)
9 Std. 10 Min
Sushi de arroz con leche
14h
Fresón, papaya y kiwi con crema de requesón
10min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30min
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Albóndigas con setas
35min
Picantones con salsa de uvas
40min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min