Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31.93 g
- Koolhydraten
- 17.82 g
- Vetten
- 23.69 g
- Vezels
- 2.99 g
Alternatieve recepten
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30min
Pan de jamón
2h
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1h 20min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Paté marinero
5 Min
Bricks de cangrejo
35min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Ensalada templada con cerdo agridulce
20 min