Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31.93 g
- Koolhydraten
- 17.82 g
- Vetten
- 23.69 g
- Vezels
- 2.99 g
Alternatieve recepten
Pechuga de pavo rellena
45min
Escalopines con piña y salsa agridulce
20min
Menú: Sopa de picadillo. Rape con gambón, patata panadera y salsa de naranja
1 godz. 15 min
Menú: Sopa de picadillo. Cordero con salsa de turrón, dátiles y orejones
1 godz. 15 min
Cóctel roscón de Reyes
5 min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.
Salsa de manzana y arándano
30min
Tarta de mandarinas
2h 45min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25 min
Ensalada de sepietas y patata
1 godz.
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 godz. 20 min
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30min