Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de melocotón
- 3 hojas de gelatina
- 1 cucharada de aceite de girasol (para engrasar los moldes)
- 100 g de melocotón en almíbar (en mitades)
- 20 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de pera
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de pera sin piel ni semillas, en trozos
- 30 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de frutos rojos
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 50 g agua
- 100 g de leche evaporada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Pestiños andaluces
1h
Bavaroise de sandía
5h
Postre de gelatina de colores
8 godz. 30 min
Tarrina de fresón y pera
24 Std.
Pestiños borrachuelos
50min
Tarta mousse petit regaliz
2h 30min
Tarta flan de galletas y plátano
4 godz. 30 min
Mero en amarillo
45min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 godz. 30 min
Flan 3 chocolates
1 Std. 45 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20min