Compatibele versies
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rollitos de lechazo
- 1 paletilla de cordero o de lechazo (aprox. 700 g) deshuesada, abierta en un filete y salpimentada
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mollejas de cordero abiertas por la mitad
- 100 g de boletus frescos en láminas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de vinagre
- 4 ramitas de romero fresco
Reducción de Ribera del Duero
- 750 g de vino tinto Ribera del Duero
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de maicena
- 30 - 35 g de zumo de naranja
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3024 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 29.75 g
- Koolhydraten
- 57.11 g
- Vetten
- 38.66 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Asado de frutos secos
30 min
Minicroissants de langostino y sobrasada
1 Std. 20 Min
Boletus con foie en papillote
30 min
Salmón Soufflé
1hod.
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3 Std.
Carpaccio de pulpo
3 Std. 10 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min