Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
- 6 - 8 de corazones de alcachofa frescos cortados por la mitad (solo el corazón más tierno)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 180 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 70 g de agua
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 150 g de queso emmental rallado
- 3 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3253 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 51.7 g
- Vezels
- 9.5 g
Alternatieve recepten
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1 Std. 40 Min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Coca de morcilla
1 Std. 10 Min
Coca de verduras
30 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3 Std.
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30 Min
Bacalao al horno al estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Albóndigas de alcachofas
2 Std.