Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
- 6 - 8 de corazones de alcachofa frescos cortados por la mitad (solo el corazón más tierno)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 180 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 70 g de agua
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 150 g de queso emmental rallado
- 3 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3253 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 51.7 g
- Vezels
- 9.5 g
Alternatieve recepten
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1 Std. 40 Min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Galletas de chocolate y limón
1 Std. 30 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20 min
Gallete caprese
40min
Lasaña de judías verdes, champiñones y huevo
1 Std. 20 Min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 Std.
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min