Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 50 g de setas secas variadas
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de centeno
- 270 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 60 g de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de salvado de avena
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 364 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 40 g
- Natrium
- 2367 mg
Alternatieve recepten
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Pan de soda irlandés
35 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Magdalenas con ciruelas y piñones
35 Min
Pan de aceitunas
3 Std.
Pan de castañas
4 godz.
Panecillos de queso de cabra
2h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 godz.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min