Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 75 g de harina
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Ajoblanco
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de miga de pan blanco (del día anterior) remojada en agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de jerez añejo
- 250 g de agua
Pan
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de agua caliente (para el horno)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3270 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 137.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Pan ácimo
1hod. 50min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de aceitunas
3u.
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Pan de castañas
4h
Pan integral con muesli
4h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan rústico
2h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan básico
3h 45min