Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes de trigo sarraceno
- 200 g de harina de trigo sarraceno
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de leche
- 300 g de agua
- 50 g de mantequilla salada
Crema de cebollino
- 180 g de crème fraîche
- 30 g de zumo de limón
- 30 g de cebollino fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Montaje
- 150 g de salmón ahumado en lonchas finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1161 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1h 10 min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Granola de trigo sarraceno y cacao
2 godz. 45 min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1h 30min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35 min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Focaccia al romero (sin gluten)
1h 40min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1h 30min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min