Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de azúcar
- 70 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de queso provolone en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 400 g de hojas de acelgas (lavadas y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 100 g de pasas sin semillas (previamente hidratadas en agua templada)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 15.31 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 26.18 g
- Vezels
- 4.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza margarita
1h 45min
Pizza gorda con masa crujiente
1 Std. 30 Min
Pizza de verduras asadas
2h 25 min
Pizza blanca con rúcula
1 Std. 30 Min
Pan ácimo
1h 50min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Rollo de pan mediterráneo
3h
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Albóndigas de alcachofas
2h
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min