Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

Pasta
  • 300 g de harina
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • harina para espolvorear
Pesto
  • 80 g de aceite de oliva
  • 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de rúcula lavada y escurrida
  • 10 g de nueces peladas
  • 10 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 diente de ajo (optioneel)
  • 100 g de queso ricota fresco
    100 g de requesón, fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 20.14 g
Calorieën 2626 kJ / 628 kcal
Vetten 36.08 g
Vezels 3.58 g
Koolhydraten 55.76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...