Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
Pesto
- 80 g de aceite de oliva
- 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
of 20 g de queso manchego en trozos (2-3 cm) - 150 g de rúcula lavada y escurrida
- 10 g de nueces peladas
- 10 g de pistachos pelados (sin sal)
- 1 diente de ajo (optioneel)
-
100
g de queso ricota fresco
of 100 g de requesón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2626 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20.14 g
- Koolhydraten
- 55.76 g
- Vetten
- 36.08 g
- Vezels
- 3.58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto al vino tinto
25min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Calzone vegetariano
1h 50min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1hod. 30min
Bacalao a la veneciana con polenta
45 min
Crumble de pera con chocolate
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Pizza blanca con rúcula
1hod. 30min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min