Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 360 g de harina
- 180 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua
Relleno y montaje
- 25 g de aceite de girasol
- 1000 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 150 g de arroz de grano largo
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 250 g de chalotas peladas y enteras
- 50 g de mantequilla
- 250 g de champiñones limpios y enteros
- 900 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en un solo filete)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 ramitas de eneldo fresco picado
Salsa
- 200 g de vino blanco
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- 4 ramitas de eneldo fresco picado
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1057.9 mg
Alternatieve recepten
Rollo de pan mediterráneo
3h
Costrada griega
50 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Hojaldres con berenjena
40 Min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 Min
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
1 Std.
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2 godz. 40 min
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
1sa 20 dk
Agujas de ternera
1h 40min
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
45 Min
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1 Std.
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min