Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
8 raciones

Ingrediënten

Compota de higos y manzanas
  • 140 g de higos secos blandos
  • 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
  • 15 g de azúcar moreno
  • 25 g de vino de Oporto
    25 g de vino dulce
  • 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
  • 50 g de vino de Oporto
    50 g de vino dulce
  • 1 anís estrellado
  • 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 hojas de gelatina

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 3.05 g
Calorieën 964 kJ / 231 kcal
Vetten 17.01 g
Vezels 2.32 g
Koolhydraten 98.75 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...