Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de cebollino fresco troceado
- 4 ramitas de perejil fresco
- 10 g de lechuga de mar deshidratada
- 50 g de vino blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 1 cucharada de harina
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 200 g de atún al natural escurrido en trozos
-
80 - 100
g lomo de bacalao fresco cocido, en trozos
of 80 - 100 g de salmón fresco sin piel ni espinas cocido, en trozos - 150 g de mejillones frescos limpios cocidos (sin valvas)
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8198 kJ / 1959 kcal
- Eiwitten
- 242 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 89 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema fría de albahaca y piñones
5min
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1h 10min
Salmón con salsa de naranja
25min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35 Min
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Menú: Crema de champiñones, pescado con arroz y verduras
45 Min
Cena de 10 en 1 hora
1 Std.
Pudin diplomático
1h 40min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Arroz con marisco y cerveza
1 Std.