Sushi de verduras crudivegano

Sushi de verduras crudivegano

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 8u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

Sushi
  • 90 g de pipas de girasol
  • 300 g de agua
  • 250 g de apio nabo en trozos de 3-4 cm
  • 15 g zumo de limón
  • 1 pellizco de sal
  • 75 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
  • 4 láminas de alga nori (20x20 cm)
  • ½ aguacate en tiras de ½-1 cm
  • 4 hojas de kale (sin el tallo)
  • 50 g de calabacín en tiras de ½-1 cm
Salsa agridulce de jengibre
  • 100 g salsa de soja
  • 1 cucharadita de jarabe de arce
  • ½ cucharadita de pasta miso (optioneel)
  • 1 cucharadita de jengibre fresco rallado

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 ración

Eiwitten 13 g
Calorieën 1096 kJ / 262 kcal
Vetten 20 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...