Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 patatas nuevas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 6 - 9 lonchas de beicon cortadas en trozos
- 5 hojas de laurel secas
- 2 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 2 - 3 chalotas
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
of ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
1
cucharada de sal en escamas
of 1 cucharadita de sal - 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.45 g
- Koolhydraten
- 16.65 g
- Vetten
- 7.35 g
- Vezels
- 2.05 g
Alternatieve recepten
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 godz.
Choux de queso
1 godz. 10 min
Pollo a la pizzaiola
50 Min
Patatas duquesa
1 godz. 30 min
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
1 godz.
Patatas gratinadas con crema de queso
50 Min
Rollerpizza
1 godz.
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 godz.
Tartaletas de huevo y jamón
30 min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Pañuelos carbonara
35 min
Aperitivos de hojaldre
25 min