Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 100 g de carne de buey en trozos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en lonchas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina (y algo más para trabajar la masa)
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardinas a la sal
40min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Fritos de manzana (HESTAN CUE)
35min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1h 45min
Wontons fritos salados
30min
Arroz con marisco y cerveza
1h
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h
Fritos de manzana
35min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Masa de hojaldre clásica
7h
Buñuelos con crema de azafrán
40min