Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 100 g de carne de buey en trozos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en lonchas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina (y algo más para trabajar la masa)
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bígaros al vapor de algas
30min
Tortilla de patatas con chorizo
45 phút
Hamburguesa de buey
1h
Chocolate jamaicano con espuma de leche
10 Min
Morteruelo
13h 15min
Caipirinha
5 Min
Patatas con almejas
40min
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h
Pollo frito y gofres
4h 30 min.
Tortellini de carne con salsa de tomate y albahaca
2h
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1 Std. 5 Min
Pote asturiano
26 godz. 30 min