Compatibele versies
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 zanahoria en 2-3 trozos
-
100
g de tomate maduro
of 100 g de tomate triturado en conserva - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar (ver sugerencia)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 25 g de vino blanco
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Arroz cremoso con centollo guisao
- 70 g de cebolla
- 1 zanahoria en 2-3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 25 g de vino blanco
- 1 centollo cocido y desmigado (ver sugerencia)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1751 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de calamares y langostinos
1 godz.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Macaron Christmas tree
3h 15min
Arroz con marisco y cerveza
1 godz.
Risotto a la milanesa
30 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1 godz.
Risotto de salmón e hinojo
25 min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min
Risotto con calabacín y langostinos
55 min
Pizza diavola
2 godz. 15 min