Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
of 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2596 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 22.26 g
- Koolhydraten
- 62.81 g
- Vetten
- 31.19 g
- Vezels
- 3.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa de pasta fresca
1sa
Panecillos de aceite
1h 25min
Bretzel
1sa 15 dk
Pasta fresca al huevo con espinacas
30 dk
Pasta fresca al huevo
30 dk
Pizza genovesa de cebolla
1sa
Hamburguesa hawaiana de pollo
45 Min
Patatas "de luxe"
30 dk
Bagels caprese
2 Std.
Pan indio
45 Min
Bao buns de cerdo
2 Std.
Focaccia de Puglia
1sa