Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
of 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2596 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 22.26 g
- Koolhydraten
- 62.81 g
- Vetten
- 31.19 g
- Vezels
- 3.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Hojaldre provenzal
2 Std.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 Std. 30 Min
Pizza margarita
1 Std. 45 Min
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
45min
Brochetas de pollo con arroz al comino y ensalada templada de verduras
2 Std.
Cannoli (Los Soprano)
1h
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30min