Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de harina de repostería
- 25 g de cacao puro en polvo
- 125 g de azúcar
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 125 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de café soluble
- 90 g de agua
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 140 g de nubes mini
- sirope de chocolate para regar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 117.6 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2hod. 20min
Brownie con caramelo
1 Std. 20 Min
Mug cake con chocolate blanco
20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Cake de chocolate cuatro cuartos
1hod.
Strudel de chocolate y plátano
45 min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3 Std. 10 Min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min
Postre red velvet para dos
35 min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50min