Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 cucharadita rasa de sal
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 60 g de manteca de cerdo fría (en trozos pequeños)
- 70 g de agua fría
Relleno
- 500 g de cerezas
- 500 g de albaricoques frescos maduros
- 50 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita rasa de canela molida
- 20 g de maicena
- 3 cucharadas de leche (para sellar los bordes y pintar la masa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 202.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de ciruelas
1h 5 min
Tarta de fresas y nata
1 godz. 15 min
Tarta de cerezas
2 godz.
Kugelhopf alsaciano
4 godz.
Clafouti de cerezas
1 godz. 20 min
Tarta de requesón y fresas
6 godz. 20 min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Strudel de manzana
1 godz. 20 min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min
Tarta de naranja
5h
Tarta Tatín
1h 30min
Tarta de manzana y pera
50min