Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 cucharadita rasa de sal
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 60 g de manteca de cerdo fría (en trozos pequeños)
- 70 g de agua fría
Relleno
- 500 g de cerezas
- 500 g de albaricoques frescos maduros
- 50 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita rasa de canela molida
- 20 g de maicena
- 3 cucharadas de leche (para sellar los bordes y pintar la masa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 202.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana y pera
50 Min
Strudel de manzana
1h 20min
Bizcocho con fresas y nata
2h
Tarta de cerezas
2h
Pastel de cereza
1h 10min
Fraisier
6hod. 20min
Cake de arándanos
1h 30min
Mince pies
1h
Tarta de ciruelas
1h 5min
Tozzetti
1h 30min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Tatin de pera
45min