Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
Masa de brioche para extender
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 3 yemas de huevo
- 300 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2730 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 3.49 g
- Koolhydraten
- 79.86 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 3.69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
1h 45 min
Masa sablé sin gluten
1h
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)
2j 15 menit
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h