Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pellizco de canela molida
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 1 tira de piel de limón
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 clavos
- 1 pellizco de sal
- 4 peras conferencia enteras peladas
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 82.43 g
- Vetten
- 25.34 g
- Vezels
- 7.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Peras en almíbar
1h 40min
Tartaletas de limoncello
3h 15min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Postre de pera y queso cremoso
20 Min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4h 30min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Bavaroise de naranja
5 Std. 15 Min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min