Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de cubitos de hielo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de agua fría
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 15 g de aceite de oliva
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 250 g de mozzarella fresca escurrida (2 bolas) cortada en rodajas
- 150 g de jamón cocido en lonchas finas
- 1 huevo
- 1 cucharada de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3 Std. 45 Min
Buffalo chicken mozzarella
3h 30 min
Panecillos de leche y mantequilla (Butter rolls)
3 godz. 10 min
Calzone margarita con huevo
2h 50 min
Crêpes con pera y chocolate
1h 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Flammkuchen (pizza alsaciana de patata)
30 min
Crêpe del emperador con cerezas (para dos)
15 min
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15 min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1h 35 min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1h 10min
Pizza estilo Chicago
1h 5min