Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo para untar la masa
of mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
of 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 7.11 g
- Koolhydraten
- 37.59 g
- Vetten
- 6.12 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de gianduja
1h
Pasta de almendra
5 Min
Carbayones
1h 25min
Masa sablé
10 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Pochas guisadas con pato
1h 10 min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10 min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Intxaur-saltsa (crema de nueces)
15 Min