Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 1 pellizco de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
Masa
- 6 - 8 tiras de piel de limón (1 limón)
- 40 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.12 g
- Koolhydraten
- 10.45 g
- Vetten
- 2.97 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone con pimientos y chorizo
2u.
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Cremadillos
3h 50min
Mierensinas
1h 10min
Carbayones
1u. 25min
Caracolas de canela
2u.
Pizza armenia (lehmeyun)
1 godz. 30 min
Cake de limón con glaseado blanco
1h 15min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1h 50 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h