Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 1 pellizco de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
Masa
- 6 - 8 tiras de piel de limón (1 limón)
- 40 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.12 g
- Koolhydraten
- 10.45 g
- Vetten
- 2.97 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Besos de dama
1h
Bundt cake de chocolate
2h
Salchichón de chocolate
3h 10min
Bizcocho cebra
1h 10min
Patatas nuevas Hasselback
1h 5min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Party-pops cake
3h 15min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Patatas duquesa
1h 30min
Galletas de chocolate craqueladas
4 Std.