Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nata de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Masa sablé con cacao
- 300 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche entera fría
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo batido
Merengue y terminación
- 90 g de clara de huevo (aprox. 3 unidades)
- 80 g de azúcar (y 2 cucharadas más para dorar el merengue)
- 60 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2546 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 7.97 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 39.04 g
- Vezels
- 3.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Crema catalana de chocolate
40min
Merengue suizo
10min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Milhojas de dulce de leche
3 Std.
Crema de chocolate
2 Std. 10 Min
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3 godz. 15 min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min