Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nata de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Masa sablé con cacao
- 300 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche entera fría
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo batido
Merengue y terminación
- 90 g de clara de huevo (aprox. 3 unidades)
- 80 g de azúcar (y 2 cucharadas más para dorar el merengue)
- 60 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2546 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 7.97 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 39.04 g
- Vezels
- 3.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 Std. 20 Min
Masa sablé con cacao
1h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Milhojas de chocolate y nata
2 godz. 30 min
Merengue suizo
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Merengue italiano
20 min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Tarta de limón y chocolate
2 godz.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Milhojas de dulce de leche
3h
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min